Nedarí sa vám predať váš dom? Prezradím vám, ako na to

Nedarí sa vám predať váš dom? Prezradím vám, ako na to

Každá nehnuteľnosť a aj jej predaj má svoj príbeh. Koniec tohto príbehu je šťastný - tento krásny zrubový dom v Oščadnici som zarezervoval presne 3 mesiace od uverejnenia inzerátu a to za plnú cenu. No začiatok predaja vôbec nebol jednoduchý.

Majiteľka domu ma oslovila na základe odporúčania od klientky, ktorej som pomohol ešte v roku 2019 predať byt a s mojou prácou bola veľmi spokojná.

Dom v Oščadnici už rok predávala iná realitná kancelária a bohužiaľ pre majiteľku nebola úspešná. Nasledovalo stretnutie, kde som si vypočul predstavu majiteľky a vysvetlil jej akým spôsobom pracujem a akú stratégiu predaja je potrebné zvoliť, aby sme sa k jej predstave nakoniec dostali. Po určení ceny, sme si stanovili na akú skupinu klientov sa zameriame, s kolegom sme natočili video obhliadku, urobili 3D virtuálnu prehliadku a začali pripravovať inzerát.

Mojou podmienkou bolo, aby majiteľka zverila predaj výhradne mne. V prvom momente mala majiteľka o tejto forme predaja pochybnosti. Neverila, že to môže predaju nejako pomôcť. Nakoniec mi predaj zverila. Podpísaná výhradná zmluva, hotový inzerát a konečne som mohol dom začať aj inzerovať.

A to nielen na klasických inzertných portáloch. Predaju pomohli cielené kampane na Facebooku. Potom nasledovali obhliadky a koniec už poznáte.

Ak sa aj vám nedarí predať váš dom a chcete s tým pomôcť, kontaktujte ma.

Dohodneme si stretnutie a verím, že aj váš dom predám v súlade s vašimi očakávaniami.

Ing. Ernest Drončovský

realitný maklér Žilina

e-mail: droncovsky@salea.sk

tel: +421 903 310 506

www.ernestdroncovsky.sk

Ernest Drončovský
Autor: Ernest Drončovský

Môj príbeh ako som sa dostal k povolaniu realitného makléra začal šťastnou náhodou. Nebola to moja vysnívaná práca a ani vo sne by ma nenapadlo, že niekedy budem realitným maklérom. A teraz je to už 11 rokov, čo úspešne pomáham klientom pri zmene bývania. Čo o mne hovoria moji klienti si môžete prečítať tu: https://ernestdroncovsky.sk/referencie

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie